Bouw fase 4 Bosselaar Zuid gestart!

Wethouder Zwiers: “Ontwikkelingen sluiten aan bij
wensen inwoners Moerdijk!”

Donderdag 14 januari stonden toekomstige bewoners van Bosselaar Zuid stil bij een feestelijk moment: Het slaan van de eerste paal van bouwfase 4. In deze fase wordt gestart met de bouw van 32 woningen. Ondanks het slechte weer gaf Wethouder Zwiers, het officiële startsein van de nieuwe bouwfase. Ook stond hij even stil bij de wijk Bosselaar Zuid.

Wethouder Zwiers: “Binnenkort worden weer woningen opgeleverd in een hartstikke mooie wijk met ontwikkelingen die aansluiten bij de wensen en behoefte van inwoners van gemeente Moerdijk.”

Ook sprak Christ van den Berk, namens Bosselaar Zuid, een kort woordje over de ontwikkelingen in de wijk. “De markt trekt langzaam weer aan. De kranten en het nieuws staan weer vol met positieve ontwikkelingen in de woningmarkt en dat merken we ook in Bosselaar Zuid. Nu wordt gestart met een nieuwe bouwfase maar door de verkoop van woningen in fase 5 is een nieuwe bouwfase in 2016 ook al in zicht.”

Het weer mocht zelfs de pret niet drukken. De vrolijke gezichten van de toekomstige inwoners van Bosselaar Zuid beloven veel woonplezier, gezelligheid en sfeer in de wijk.

1453367746 1453367568 1453367552