Appartementen

Omschrijving
Op een bijzondere plek in deelgebied 1 van Bosselaar Zuid staat dit mooie appartementengebouw met 27 huurappartementen. Gelegen op de hoek van de doorgaande groene laan en de weg naar het centrum van Zevenbergen zal het voor een ieder een herkenningspunt worden in Bosselaar Zuid. Een mooi gebouw dat gezien mag worden en gelegen is op een belangrijk kruispunt van wegen en zichtlijnen. Het gebouw heeft een L-vorm, waarbij het robuuste lift-trappenhuis, waarin overigens ook verblijfruimten zijn opgenomen, het scharnierpunt vormt van de twee gebouwvleugels. Hierin bevindt zich ook de chique hoofdentree. De uitstraling van het gebouw is klassiek. Kenmerkend hiervoor zijn het paars-genuanceerde metselwerk, de lichte horizontale gevelbanden, de lichte leuningen op de gemetselde borstweringen van de uitstekende balkons en de mooie raampartijen in het lift-/trappenhuis. De grote luifels geven het gebouw allure, perfect passend bij omgeving.

Indeling
Het gebouw bestaat uit een begane grond en vier verdiepingen. De gevel op de vierde verdieping ligt terug. Hierdoor ontstaan mooie dakterrassen, die in combinatie met de luifels daarboven, het gebouw een luxe uitstraling geven. De bovenste verdieping met twee appartementen aan de doorgaande groene laan heeft door de zinken gevelbekleding en bijzondere metalen lamellenluifel zelfs iets weg van een penthouse.

Op de begane grond van het gebouw bevinden zich de hoofdentree, de bergingen van de woningen en er is veel ruimte voor parkeren. Dit parkeren gebeurt deels in het gebouw en deels op de parkeerplaats achter het gebouw. Ook aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een entree. Het wonen gebeurt op de verdiepingen.

Er zijn 3 verdiepingen met 7 appartementen en één verdieping (de bovenste) met 6 appartementen. Vanuit de gezamenlijke entree zijn alle appartementen bereikbaar per lift of via het trappenhuis. De ruime galerij biedt toegang tot de individuele appartementen. Deze beschikken over een praktische, ruimtelijke indeling. Via de entreehal waar zich de meterkast bevindt en ruimte is voor een garderobe, komt u in de woonkamer met open keuken. De appartementen beschikken over één of twee slaapkamers, een bergruimte, een toilet en een badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Daarnaast grenst er aan de woonkamer een mooi een balkon of groot dakterras. Omdat het wonen op de verdiepingen is gesitueerd, hebben alle appartementen een fraai uitzicht over de mooie woonomgeving met veel groen en water.

Huur/ Koop:
Prijs v.o.n.:
Bruto inhoud:
Kaveloppervlakte:
Kavelnummers: