Rijwoningen type A1

Omschrijving
In twee gemoedelijke woonstraatjes in deelgebied 1 van Bosselaar-Zuid komt je de rijwoningen van het type A1 tegen. Het zijn charmante woningen met een fraaie steile kap, grote overstekken, elegante raampartijen, een stijlvolle erker en een aantrekkelijke dakkapel. De combinatie van de toegepaste materialen zoals de rood-oranje bakstenen, antracietgrijze gebakken dakpannen, hardhouten kozijnen en de zorgvuldige detaillering zorgen voor een warme en klassieke uitstraling. Daarnaast beschikken de woningen over een knusse voor- en achtertuin en een buitenberging die buitenom te bereiken is.

Indeling
Deze rijwoningen zijn zeer praktisch ingedeeld. In de entree bevinden zich de toiletruimte voorzien van modern sanitair en tegelwerk, ruimte voor een garderobe en de trap naar de eerste verdieping. Onder de trap is een trapkast die vanuit de woonkamer toegankelijk is. Vanuit de entree kom je in een ruime woonkamer met open keuken, beide voorzien van vloerverwarming. De woonkamer geeft toegang tot de achtertuin, waarbij u de optie heeft tot het plaatsen van dubbele openslaande tuindeuren. Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, een berg-/wasruimte en een badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche. Op de overloop vind je een vaste trap naar de ruime zolder. Deze ruimte is op allerlei manieren te benutten. Hier zijn tevens de technische installaties geplaatst.

Keuzemogelijkheden
Er zijn diverse keuzemogelijkheden met betrekking tot indelingen en aanbouwen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bijkeuken op de begane grond of voor een andere situering van de keuken. Daarnaast is het mogelijk om de benedenverdieping aan de achterzijde uit te breiden met een aanbouw over de gehele breedte van de woning. Op de eerste verdieping heb je de optie om ook aan de achterzijde een dakkapel te laten plaatsen en/of de wand tussen de twee slaapkamers te verplaatsen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de badkamer naar wens te wijzigen. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van een ligbad en/of een tweede toilet. Verder is het mogelijk om een extra slaapkamer op zolder te laten maken. Indien je andere wijzigingen wenst dan de standaard opties, dan denken we daar uiteraard graag in mee.

Huur/ Koop:
Prijs v.o.n.:
Bruto inhoud:
Kaveloppervlakte:
Kavelnummers: