Rijwoningen type A2

Omschrijving
Op drie locaties aan de doorgaande groene laan door deelgebied 1 van Bosselaar Zuid staan de rijwoningen van het type A2. Deze huizen vallen op door hun uitnodigende ontwerp en witte gevels. De combinatie van klassieke kleuren en elementen maken deze woningen zeer stijlvol. De hoekvarianten sluiten de rij af met een dwarskap met grote overstekken en een fraaie puntgevel. De materialen maken de woningen helemaal af. Hierbij kunt u denken aan de gebakken antracietgrijze dakpannen, hardhouten kozijnen, geschilderde metselwerkgevels met mooie gevelbanden boven en onder de kozijnen, rabatdelen tussen de kozijnen en chique voordeuren. Elk van deze huizen beschikt over een aangename voor- en achtertuin, met een buitenberging en een achterom.

Indeling
De ruimte in de rijwoningen wordt optimaal benut. In de entree vindt u het toilet, voorzien van modern sanitair en tegelwerk. Ook is er ruimte voor een garderobe. Vanuit de entree betreedt u de grote woonruimte met een open keuken aan de voorzijde en woonkamer aan de achterzijde. De woonkamer biedt toegang tot de achtertuin. Het plaatsen van openslaande tuindeuren is hier een optie. De woonkamer en de keuken zijn voorzien van vloerverwarming. Via de trap in de entree, waaronder zich een trapkast bevindt, bereikt u de eerste verdieping. Hier treft u drie slaapkamers aan. Ook is er een praktische badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. Via de overloop kunt u met een vaste trap naar de zolder. Deze ruimte is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Hier zijn tevens de technische installaties geplaatst.

Keuzemogelijkheden
Er zijn diverse keuzemogelijkheden met betrekking tot indelingen en aanbouwen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere situering van de keuken of een aanbouw over de volle breedte van de begane grond. Op de eerste verdieping heeft u de optie om aan de achterzijde een dakkapel te plaatsen. De badkamer is naar wens in te richten, bijvoorbeeld door een ligbad te laten aanbrengen. Het is ook mogelijk om twee van de drie slaapkamers op de eerste verdieping samen te voegen tot één grote slaapkamer. Daarnaast is er de mogelijkheid om een extra slaapkamer op zolder te laten maken. Indien u andere wijzigingen wenst dan de standaard opties, dan denken we daar uiteraard graag in mee.

Huur/ Koop:
Prijs v.o.n.:
Bruto inhoud:
Kaveloppervlakte:
Kavelnummers: