Semibungalows type C3

Omschrijving
In een gezellig woonstraatje  aan de oostzijde van deelgebied 1 van Bosselaar Zuid liggen de semibungalows van het type C3. Dit zijn woningen met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Je hoeft dus geen trap te lopen, want alle noodzakelijke voorzieningen bevinden zich beneden. Zo vind je er de woonkamer, eetkeuken, slaapkamer, badkamer, berging en toilet. Op deze manier kan iedereen van deze huizen genieten, ongeacht leeftijd en ongeacht of iemand al dan niet goed ter been is. Deze woningen met plat dak hebben een klassieke uitstraling. Dit wordt bereikt door toepassing van mooie klassieke elementen, zoals de erker met balkon en gemetselde borstwering, de balkondeuren met daarboven een getimmerd luifel en de horizontale gevelbanden. De kleuren en materialen, waaronder het mooie metselwerk,  maken het klassieke ontwerp af.

Indeling
Deze leuke huizen zijn zeer praktisch ingedeeld en hebben alle noodzakelijke voorzieningen op de begane grond. Aan de voorzijde van de woningen ligt de open keuken met de riante erker, die zorgt voor veel licht in de keuken en de woonkamer. De mooie ruime woonkamer ligt aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer geeft toegang tot een portaaltje waaraan de slaapkamer, de badkamer en de inpandige berging met wasmachine-aansluiting en installaties zijn gelegen. De badkamer, die rechtstreeks vanuit de slaapkamer toegankelijk is, beschikt over een inloopdouche, een toilet, twee wastafels en een ligbad. De woning heeft aan de voorzijde een ruime entree. Je vindt er het toilet, ruimte voor een garderobe en de trap naar de verdieping. Hier is een overloop en een ruime tweede slaapkamer met toegang tot het balkon.

Keuzemogelijkheden
Voor deze woningen is een aantal opties met betrekking tot de indeling mogelijk. Zo kan de keuken verplaatst worden en op de eerste verdieping kan een tweede badkamer gerealiseerd worden. Indien je andere wijzigingen wenst dan de standaard opties, dan denken we daar uiteraard graag in mee.

Huur/ Koop:
Prijs v.o.n.:
Bruto inhoud:
Kaveloppervlakte:
Kavelnummers: