Woningtype B1

Omschrijving
In de gevarieerde woonomgeving  aan de prachtige doorgaande groene laan, vind je zes woningen van het type B1. Ze zijn gelegen naast de brede school. De architectuur van deze tweekappers is klassiek en elegant. Deze stijl zie je terug in de steile kap met mooie overstekken, de dakkapel, de fraaie raampartijen en de luifel boven de voordeur. Daarnaast beschikken de woningen over een voor- en achtertuin, een riante oprit en een praktische buitenberging. Er is gekozen voor tijdloze materialen en kleuren zoals: rood-oranje gevelstenen, antracietgrijze gebakken dakpannen, hardhouten kozijnen en getimmerde goten met profilering in een stijlvolle, lichte kleur. De combinatie van deze elementen geven de woningen een klassiek uiterlijk met een belofte van modern comfort.

Indeling
De ruimte in deze elegante tweekappers is optimaal benut. In de ruime entree vind je het toilet en de trap naar de verdieping. Via de entree betreed je de lichte woonkamer, met aan de voorzijde het ruime zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte dat grenst aan de open keuken. De woning beschikt over openslaande tuindeuren naar de ruime achtertuin. De begane grond is voorzien van vloerverwarming die zorgt voor een constant en aangenaam binnenklimaat. Op de eerste verdieping vind je in totaal drie slaapkamers. De grootste bevindt zich aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning. Deze slaapkamer heeft een grote dakkapel. De overige slaapkamers liggen aan de achterzijde en hebben uitzicht op de tuin. Daarnaast is er op de eerste verdieping een complete badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en toilet. Via een vaste trap betreed je de multifunctionele zolder met diverse gebruiksmogelijkheden. Hier zijn ook de technische installaties geplaatst.

Keuzemogelijkheden
Er zijn diverse keuzemogelijkheden met betrekking tot indelingen en aanbouwen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de keuken voor in het huis te laten plaatsen of de woning aan de achterzijde te laten uitbouwen (met of zonder bijkeuken). Ook kun je de buitenberging laten vervangen door een garage. Op de eerste verdieping is er de mogelijkheid om twee van de slaapkamers samen te voegen tot één extra grote slaapkamer. Ook kan er aan de achterzijde een dakkapel geplaatst worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om op zolder een extra slaapkamer te realiseren. Indien je andere wijzigingen wenst dan de standaard opties, dan denken we daar uiteraard graag in mee.

Optie levensloopbestendige uitbreiding
Voor deze tweekappers is ook een ‘levensloopbestendige’ uitbreiding ontwikkeld. Er wordt in dit geval een ruime slaapkamer en complete badkamer in een aanbouw op de begane grond gerealiseerd. De buitenberging komt hiermee te vervallen en wordt opgenomen in de aanbouw.

Huur/ Koop:
Prijs v.o.n.:
Bruto inhoud:
Kaveloppervlakte:
Kavelnummers: