Woningtype B2 + B3

Omschrijving
Aan de noordrand van deelgebied 1 van Bosselaar Zuid en aan de noordzijde van de doorgaande groene laan staan de ruime tweekappers van het type B2 en B3. De woningen aan de noordrand kijken uit over het grote parkachtige gebied dat de overgang vormt naar de bestaande wijk Bosselaar. Qua hoofdvorm lijken de woningtypen op elkaar. Woningtype B3 is echter iets breder en daardoor groter dan woningtype B2. Door de afwisselende toepassing van dwarskappen, dakkapellen, karakteristieke erkers en raampartijen ontstaat een zeer gevarieerd straatbeeld. De architectuur is elegant en klassiek. Dit vind je onder andere terug in de puntdaken met grote overstekken, luifels, voordeuren en raamindelingen. De detailleringen en het materiaal- en kleurgebruik sluiten hier perfect op aan. De gebakken dakpannen zijn antracietgrijs en de gevelstenen paars-genuanceerd of rood-oranje. De stijlvolle hardhouten kozijnen worden in een lichte kleur geschilderd.

Indeling
De woningen van de typen B2 en B3 staan op ruime kavels, met een mooie voor- en achtertuin, een oprit en een ruime garage. De garages van de woningen aan de noordrand zijn breder en daardoor groter. In de entree van de woningen vind je een toiletruimte, voorzien van modern sanitair en tegelwerk en de trap naar boven. Vanuit de entree betreedt u de woonkamer met aan de voorzijde een ruim zitgedeelte en aan de achterzijde, bij de open keuken, het eetgedeelte. Hier bevinden zich de openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is zeer royaal. Aan de andere zijde van de overloop bevinden zich twee slaapkamers met uitzicht op de tuin. Verder is voorzien in een complete badkamer met ligbad, inloopdouche, twee wastafels en toilet. Via een vaste trap bereik je de multifunctionele zolder, hier zijn ook de technische installaties geplaatst.

Keuzemogelijkheden
Er zijn diverse keuzemogelijkheden met betrekking tot indelingen en aanbouwen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de keuken naar de voorkant van de woning te laten verplaatsen of aan de achterzijde over de volle breedte van de woning een aanbouw te laten maken (met of zonder bijkeuken). Een erker aan de voorzijde van het huis is ook een mogelijkheid. Daarnaast kun je er voor kiezen om de twee slaapkamers aan de achterzijde samen te laten voegen tot één grote slaapkamer en/of een dakkapel aan te laten brengen. Een extra slaapkamer op zolder behoort ook tot de mogelijkheden. Indien je andere wijzigingen wenst dan de standaard opties, dan denken we daar uiteraard graag in mee.

Optie levensloopbestendige uitbreiding
Voor deze tweekappers is nog een extra optie ontwikkeld, namelijk de ‘levensloopbestendige’ uitbreiding. In dit geval maakt de garage plaats voor een aanbouw met een inpandige bergruimte, een slaapkamer en een badkamer.

Huur/ Koop:
Prijs v.o.n.:
Bruto inhoud:
Kaveloppervlakte:
Kavelnummers: