Woningtype B4

Omschrijving
Aan de noordzijde van de brede, statige hoofdlaan van Bosselaar Zuid vind je acht tweekappers van het type B4. Dit zijn de grootste tweekappers in deelgebied 1 van Bosselaar Zuid. Het zijn fraaie huizen op ruime kavels. De woningen hebben de vorm van voorname herenhuizen en een prominente ligging aan de charmante parallelweggetjes van de brede statige hoofdlaan. De woning heeft een stijlvolle kap met riante overstekken en een fraaie dakkapel. De raampartijen zijn verbonden door horizontale gevelbanden. Om de voorname en klassieke uitstraling van de woningen te versterken, is gekozen voor karakteristieke materialen en mooie detailleringen. De warme paars-genuanceerde steen en de antracietgrijze gebakken dakpannen vormen een solide basis voor de stijlvolle vormgeving. Verder worden er hardhouten kozijnen en een fraaie voordeur toegepast. Deze huizen hebben een royale voor- en achtertuin, een grote oprit en een garage (vrijstaand of vast).

Indeling
Deze woningen zijn royaal en hebben een praktische indeling. Beneden is er een grote woonkamer en een fraaie eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. De entree vind je aan de zijkant. Naast de toegang tot de woonkamer is hier ook de trap naar boven, het toilet en ruimte voor een garderobe. De begane grond is bovendien voorzien van vloerverwarming.  Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde is het grootst en bestrijkt de gehele breedte van het huis. De mooie badkamer is van alle gemakken voorzien, zoals een inloopdouche, een ligbad, twee wastafels en een toilet. Via een vaste trap bereik je de ruime zolder. Een prachtige dakkapel brengt veel licht in deze voor meerdere doeleinden geschikte ruimte.

Keuzemogelijkheden
Er zijn diverse keuzemogelijkheden met betrekking tot indelingen en aanbouwen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige erker, de situering van de keuken aan de voorzijde van de woning of een aanbouw aan de achterzijde over de gehele breedte van het huis (met of zonder bijkeuken). Op de eerste verdieping kun je ervoor kiezen om de twee slaapkamers aan de achterzijde samen te laten voegen tot één extra grote slaapkamer. Op zolder kan ook een extra slaapvertrek gerealiseerd worden. Indien je andere wijzigingen wenst dan de standaard opties, dan denken we daar uiteraard graag in mee.

Optie levensloopbestendige uitbreiding
Voor deze tweekappers is nog een optie ontwikkeld, namelijk de ‘levensloopbestendige’ uitbreiding. In dit geval maakt de garage plaats voor een aanbouw met een inpandige bergruimte, een slaapkamer en een badkamer.

Huur/ Koop:
Prijs v.o.n.:
Bruto inhoud:
Kaveloppervlakte:
Kavelnummers: