Vrijstaande woningen type E

Omschrijving
Aan de grote waterpartij in het hart van deelgebied 1 van Bosselaar Zuid liggen de riante vrijstaand-geschakelde waterwoningen van het type E. Het zijn luxe woningen met een strakkere vormgeving die in kleur- en materiaalgebruik perfect passen in de sfeer en uitstraling van de wijk. De verticale vorm geeft elke woning rijzig gestalte. Dit wordt versterkt door het opvallende trappenhuis. De tweede verdieping heeft aan de voor- en achterzijde grote raampartijen en rondom een markant overstekend plat dak. De voordeur en garagedeur die als één element zijn ontworpen completeren het bijzondere ontwerp van dit woningtype. De achtertuinen, grenzend aan het water, hebben twee niveau’s, hoger bij de woning en wat lager bij de waterkant. Op die manier is er een optimaal zicht en maximale beleving van het water. Elke woning krijgt daarnaast een eigen vlonder, een unieke plek om te relaxen en weg te dromen.

Indeling
Dit woningtype is niet alleen bijzonder in zijn verschijningsvorm, maar ook in zijn plattegronden. Deze woningen kennen een praktische en royale indeling. Op de begane grond is aan de voorzijde een mooie woonkeuken aanwezig. Het trappenhuis is in het ontwerp een beeldbepalend element, gesitueerd tussen de ruime garage en de woning. Vanuit de woonkamer aan de achterzijde kijk je door de grote pui met openslaande tuindeuren uit over de tuin en het water. In de entree bevindt zich een toiletruimte, de trap naar de eerste verdieping, ruimte voor een garderobe en een deur naar de garage. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een separaat toilet en een complete badkamer met bad, inloopdouche en twee wastafels. Op de tweede verdieping vindt u een multifunctionele hobbyruimte, die als vierde slaapkamer kan worden gebruikt. Daarnaast is er een grote overloop en een berging met de installaties. Vanaf de overloop betreedt u het mooie ruime dakterras, dat uitkijkt over het water en de wijk.

Keuzemogelijkheden
Er zijn diverse keuzemogelijkheden met betrekking tot indelingen en aanbouwen. Je kunt kiezen voor een aanbouw aan de achterzijde, waarin de keuken geplaatst wordt. Het creëren van een bijkeuken is ook mogelijk, al dan niet in combinatie met de aanbouw. Daarnaast is het mogelijk in de huidige plattegrond de woonkamer en keuken te wisselen, dus met wonen voor en koken achter. Op de eerste verdieping kun je twee slaapkamers samen laten voegen tot een extra grote slaapkamer. Op de tweede verdieping is het mogelijk om de hobbykamer (slaapkamer) te splitsen in twee kleinere kamers. Indien je andere wijzigingen wenst dan de standaard opties, dan denken we daar uiteraard graag in mee.

Huur/ Koop:
Prijs v.o.n.:
Bruto inhoud:
Kaveloppervlakte:
Kavelnummers: