Vrijstaande woningen type D1

Omschrijving
De vrijstaande woningen van het type D1 zijn hoofdzakelijk gelegen op een prachtige plek aan de parkachtige noordrand van deelgebied 1 van Bosselaar Zuid. Alle woningen staan op grote kavels en hebben een klassieke, rijke uitstraling. Ze zijn er in meerdere varianten en kleurencombinaties. Hierdoor ontstaat een zeer gevarieerd en aantrekkelijk straatbeeld. De eenduidige toepassing van stijlkenmerken en detailleringen zorgen voor een mooie samenhang. Zo hebben alle woningen steile kappen met grote overstekende, getimmerde goten en mooie gootdetails. Elk type heeft bijzondere elementen. Het ene heeft een erker, het andere een asymmetrische kap en goten die de hoek omgaan en raampartijen met elkaar verbinden. Eén type heeft een voorportaaltje met getoogd metselwerk voor de voordeur. Het geeft deze woning een heel bijzondere nostalgische uitstraling. Elk van deze huizen beschikt over een grote voor- en achtertuin, een dubbele oprit en een ruime garage.

Indeling
De diverse varianten van dit type verschillen ook qua plattegronden. Ze hebben echter veel met elkaar gemeen. Zo heeft elk van deze huizen een grote woonkamer en een ruime keuken. Aan de achterzijde hebben ze vier openslaande deuren naar de riante achtertuin. Omdat de woningen vrijstaand zijn, hebben ze kozijnen in vier gevels. Dit zorgt voor veel licht en een prettige sfeer in de keuken en de woonkamer. De vloerverwarming in deze ruimtes draagt bij aan een zeer prettig binnenklimaat. De eerste verdieping is uitgevoerd zoals dat hoort bij deze woningen, met drie mooie slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een ligbad en twee wastafels. Alle woningen hebben een riante zolder, die via de vaste trap bereikbaar is. Hier bevinden zich de installaties. De aanwezigheid van een ruime garage mag een vanzelfsprekendheid heten.

Keuzemogelijkheden
Er zijn diverse keuzemogelijkheden met betrekking tot indelingen en aanbouwen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om de keuken te laten verplaatsen. Een andere optie is een aanbouw met een bijkeuken of een aanbouw over de gehele achterzijde van de woning. Ook is het mogelijk om in de zijgevel een erker te laten plaatsen. Op de eerste verdieping kun je er voor kiezen om de twee slaapkamers aan de achterzijde samen te laten voegen tot één grote kamer. Ook is het mogelijk om op zolder een extra slaapkamer te laten maken. Indien je andere wijzigingen wenst dan de standaard opties, dan denken we daar uiteraard graag in mee.

Optie levensloopbestendige uitbreiding
Voor deze vrijstaande woning is nog een extra optie ontwikkeld, namelijk de ‘levensloopbestendige’ uitbreiding. In dat geval wordt er op de plek van de getekende garage een aanbouw gemaakt met een slaapkamer, een badkamer en een berging of garage.

Huur/ Koop:
Prijs v.o.n.:
Bruto inhoud:
Kaveloppervlakte:
Kavelnummers: