Vrijstaande woningen type D2

Omschrijving
Deze vrijstaande woningen zijn familie van de tweekappers van het type B4. Beide woningtypen dragen zeer sterk bij aan de chique uitstraling van de brede, statige hoofdlaan van Bosselaar Zuid. Het zijn fraaie woningen op ruime kavels. De woningen hebben de vorm van voorname herenhuizen en een prominente ligging aan de charmante parallelweggetjes van de brede statige hoofdlaan. Ze hebben een stijlvolle kap met riante overstekken en een mooie schoorsteen. De raampartijen zijn verbonden door horizontale gevelbanden. Om de voorname en klassieke uitstraling van de woningen te versterken, is voor karakteristieke materialen en mooie detailleringen gekozen. De warme paars-genuanceerde stenen en de antracietgrijze gebakken dakpannen vormen een solide basis voor de stijlvolle vormgeving. Verder worden er hardhouten kozijnen en een fraaie voordeur toegepast. Deze huizen hebben een royale voor- en achtertuin, een grote oprit en een garage.

Indeling
Deze woningen zijn riant en hebben een praktische indeling. Beneden is er een grote woonkamer en een fraaie eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. Omdat de woningen vrijstaand zijn, hebben ze kozijnen in vier gevels. Dit zorgt voor veel licht en een prettige sfeer in de keuken en de woonkamer. De vloerverwarming in deze ruimtes draagt bij aan een zeer prettig binnenklimaat. In de entree vind je naast de toegang tot de woonkamer ook de trap naar boven, het toilet en ruimte voor een garderobe. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde is het grootst en bestrijkt de gehele breedte van het huis. De luxe badkamer is van alle gemakken voorzien, zoals een inloopdouche, een ligbad, twee wastafels en een toilet. Bovendien zijn er twee leuke raampjes aangebracht. Via een vaste trap bereik je de ruime zolder. Hier bevinden zich tevens de installaties.

Keuzemogelijkheden
Er zijn diverse keuzemogelijkheden met betrekking tot indelingen en aanbouwen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige erker in de zijgevel, de situering van de keuken aan de voorzijde van de woning of een aanbouw aan de achterzijde over de gehele breedte van het huis. Het is ook mogelijk om een vaste berging te laten maken. Op de eerste verdieping kun je de twee slaapkamers aan de achterzijde samen laten voegen tot een grote kamer. Ook kan er op zolder een extra slaapvertrek gemaakt worden. Indien je andere wijzigingen wenst dan de standaard opties, dan denken we daar uiteraard graag in mee.

Optie levensloopbestendige uitbreiding
Voor deze tweekappers is nog een optie ontwikkeld, namelijk de ‘levensloopbestendige’ uitbreiding. In dit geval wordt de garage vervangen door een aanbouw met daarin een slaapkamer, een badkamer en een berging.

Huur/ Koop:
Prijs v.o.n.:
Bruto inhoud:
Kaveloppervlakte:
Kavelnummers: