Semibungalows type K & K+

Omschrijving
Aan de grote waterpartij liggen de waterwoningen van het type K en K+. Het zijn riante woningen met een strakke vormgeving die in kleur- en materiaalgebruik perfect passen in de sfeer en uitstraling van de totale wijk. De verticale vorm geeft elke woning rijzig gestalte. Dit wordt versterkt door het opvallende trappenhuis in rood-oranje metselwerk contrasterend met het witte keimwerk van de hoofdbouw.

Deze ruime semibungalows hebben een compleet woonprogramma op de begane grond, met onder andere woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, berging, bergkast en toilet. Op de verdieping zijn ook nog eens een tweede en derde slaapkamer met berging voorzien. De berging is als optie in te richten als tweede badkamer. Het type K+ heeft nog een tweede verdieping met een vierde en vijfde slaapkamer. Deze extra verdieping kan in de optiesfeer ook worden toegevoegd aan type K. Type K+ heeft aanvullend een markant overstekend plat dak.

De achtertuinen, grenzend aan het water, hebben twee niveaus: hoger bij de woning en wat lager bij de waterkant. Op die manier is er een optimaal zicht op en maximale beleving van het water. Elke woning beschikt over een eigen vlonder en heeft daarmee een unieke plek om te relaxen en weg te dromen.

Kortom: het zijn riante woningen die geschikt zijn voor alle leeftijden en (gezins)samenstellingen. Hierdoor kan iedereen, ongeacht
leeftijd, blijvend van deze woningen genieten.

 

Huur/ Koop:
Prijs v.o.n.:
Bruto inhoud:
Kaveloppervlakte:
Kavelnummers: