Brabantse Waard: ‘Eerste koopwoningen in nieuwe wijk Bosselaar Zuid opgeleverd’

De eerste fase woningen in de nieuwe wijk Bosselaar Zuid in Zevenbergen is klaar! En daar hebben de kopers van de 9 woningen naar uitgekeken. De volgende fase woningen, een mix van rijwoningen, semibungalows en tweekappers, is in aanbouw. Er is nog een aantal woningen te koop!

Vlakbij het centrum van Zevenbergen wordt gewerkt aan de nieuwe wijk Bosselaar Zuid. Een nieuwbouwwijk, rustig gelegen te midden van groen en water, met huur-, koopwoningen en zelfbouwkavels. Na de semibungalows zijn nu de negen hoek- en tussenwoningen opgeleverd. Op andere plekken in de wijk wordt ook gebouwd. Zo verrijzen er geschakelde waterwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen en zijn er verschillende zelfbouwkavels verkocht. In december worden huurwoningen van Brabantse Waard opgeleverd, begin volgend jaar volgen huurappartementen. Nog dit jaar, als de weersomstandigheden meewerken, start de bouw van de volgende fase.

“Gezinsproof en veel groen, dat sprak ons aan”

Nick van de Rijt (28) & Noraly van Leest (25) zijn de trotse eigenaren van één van de negen nieuwe woningen, een hoekhuis. Ze kunnen niet wachten om aan de slag te gaan en tijdens de sleuteloverdracht werd de vloer al afgeleverd. Ook gaan ze zelf de badkamer, keuken en toilet plaatsen. Nick en Noraly hebben eerder een huis van Brabantse Waard gehuurd in Zevenbergen en keken al langere tijd uit naar een koophuis. Ze hebben voor Bosselaar gekozen omdat het een jonge, groene wijk wordt, met volop speelruimte voor hun jonge kind. Ze hebben de woning kunnen kopen dankzij de korting van Slimmer Kopen, speciaal ontwikkeld om de drempel tot een koophuis te verlagen. “De woningen zijn bedoeld voor starters”, vertelt Frank Bakkeren van Brabantse Waard. “Er is een inkomensgrens gesteld en dankzij de lage instap hebben verschillende starters een kans op de woningmarkt gekregen.” Een uitkomst voor Nick en Noraly; Nick studeert nog en toch hebben zij de woning kunnen financieren.

Interesse?

Wilt u ook in Bosselaar Zuid wonen en heeft u interesse in een koop- of huurwoning? Vul het formulier in op de website of neem contact op met de makelaars. Dan weet u direct welke huizen nog beschikbaar zijn. U kunt ook langskomen tijdens één van de inloopdagen, in het Bosselaar Zuid infocentrum. De eerstvolgende inloopdag is zaterdag 14 december, van 11.00 tot 13.00 uur.

1386666441 1386666463 1386666488