De makelaars van Bosselaar Zuid aan het woord:

Vanaf het begin zijn wij als Bon Makelaardij en Q Makelaars betrokken bij de verkoop van het project Bosselaar Zuid. Wij als makelaarsteam hebben altijd het vertrouwen gehad dat er ondanks de crisis behoefte was aan kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw in Zevenbergen. We hebben er samen met alle andere betrokken partijen onze schouders onder gezet.

Als we naar het resultaat tot op heden kijken zijn we zeer tevreden. Vanaf de fietsbrug is van links naar rechts de gehele contour van de nieuwe wijk zichtbaar met als middelpunt de bouw van de Brede School ‘De Neerhof’. Regionaal zien wij dat veel initiatieven dit niveau niet behaald hebben. Ons inziens is het succes van nu te danken aan een solide stedenbouwkundige opzet van de wijk, een goede differentiatie van woningtypes, gebruik van hoogwaardige materialen en een marktconform prijskaartje.

Als we kijken naar de toekomst zal Bosselaar Zuid een positieve bijdrage blijven leveren aan het wonen in de kern Zevenbergen. Wij verwachten dat de vraag de komende jaren toe zal nemen. Er zal meer vraag zijn naar energiezuinige woningen voor alle doelgroepen. Deze prachtige wijk is vanwege de centrale ligging ten opzichte van scholen, prachtige architectuur, sfeer, winkels en uitvalswegen uitermate geschikt voor zowel jongeren en gezinnen als voor senioren.

Wij kijken uit naar alle nieuwe ontwikkelingen!
Bon Makelaardij & Q Makelaars