Nog slechts 3 vrije sector huurwoningen beschikbaar

Op dit moment zijn er nog slechts 3 vrije sector huurwoningen beschikbaar in Bosselaar Zuid. Het betreft de semibungalows:

Type C4a > bouwnr. 6.1
Type C2 > bouwnr. 6.13 en 6.14

Bent u geïnteresseerd in deze huurwoningen? Kijk op http://www.klikvoorwonen.nl/ of neem contact op met de Brabantse Waard via telefoonnummer
0168 35 00 00.

Indeling

Deze woningtypes hebben allemaal een iets andere indeling, maar stuk voor stuk comfortabel met alle noodzakelijke voorzieningen op de begane grond, waardoor u geen trap hoeft te lopen. Beneden vindt u een open woonkeuken en ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, een toilet en een berging met wasmachine-aansluiting en installaties. De ruime slaapkamer op de begane grond bereikt u via een portaaltje. Deze slaapkamer heeft een rechtstreekse toegang tot de complete badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een wastafel en een toilet. De benedenverdieping is bovendien voorzien van vloerverwarming, die zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Via de vaste trap in de entree komt u op de verdieping waar zich een overloop en riante tweede slaapkamer bevindt.

Deze woningtypen zijn ook beschikbaar als koopwoning. Neem contact op met één van de makelaars voor de mogelijkheden.

1378114029