Start verkoop deelgebied 2b

Alle woningen in deelgebied 1 en 2a zijn verkocht. Maar er is nieuw woningaanbod. De woningen in deelgebied 2b gaan namelijk in verkoop! Deze woningen komen qua type en architectuur overeen met die in deelgebied 2a. De verkoop start met een infodag op zaterdag 25 augustus a.s. van 10.00 tot 13.00 uur. Deze vindt plaats in het infocentrum aan de Saffier (bereikbaar via de Zuidrand) in de wijk Bosselaar Zuid. De makelaar, ontwikkelaar en aannemer vertellen u dan alles over deze mooie woningen. De koffie staat dan voor u klaar!

Verkoopprocedure

  • Als u geïnteresseerd bent in een woning dan kunt u op 25 augustus a.s. de verkoopdocumentatie ophalen in het infocentrum. Vanaf 25 augustus a.s. is deze documentatie beschikbaar via de makelaars en vindt u de nodige informatie ook op de website.
  • Bij de verkoopdocumentatie ontvangt u een voorkeurenformulier. Vanaf 25 augustus vindt u dit formulier ook op de website. Op dit formulier kunt u maximaal 15 voorkeuren invullen. De voorkeurenformulieren kunnen worden ingeleverd bij de makelaars tot 2 september 2018.
  • De woningen worden vervolgens toegewezen op basis van de voorkeurenformulieren. Bij meerdere inschrijvingen voor dezelfde woning wordt in samenspraak tussen makelaars en ontwikkelaar toegewezen.
  • Als u een woning wordt toegewezen dan zal één van de makelaars u uitnodigen voor een aankoopgesprek.

Download hier het VOORKEURENFORMULIER